Is orgonite gevaarlijk?

Orgonite Vortex Zon Violet Flame

Is orgonite gevaarlijk?

Een uitleg over orgonite

Is Orgonite gevaarlijk? Die vraag wordt wel eens gesteld en we geven daar graag een antwoord op. Orgonite is namelijk niet gevaarlijk!😉

Met alles dat afwijkt van een reguliere denkwijze komen vaak twijfels en vragen. En het is goed dat deze gesteld worden. Het is belangrijk om te weten wat de achtergrond van orgonite is. Daar lees je alles over in deze blog. Onbekend maakt weleens onbemind en daar kan de vraag of orgonite gevaarlijk is vandaan komen.

De vraag of orgonite gevaarlijk kan komen omdat makers soms werken met vervuilde metalen (rechtstreeks van een schroothoop of metaal afval). Dat maakt orgonite niet gevaarlijk maar je kunt er wel je vraagtekens bij zetten.

Waar we zelf wel een groot vraagteken bij zetten is het gebruik van aluminium door veel orgonite makers. Dit is een heel goedkoop metaal en daarom geliefd als toepassing. Aluminium heeft echter vele negatieve eigenschappen. We willen het liever niet in ons water, in ons eten of onze persoonlijke verzorgingsproducten. Waarom dan wel in orgonite? Nee dus, ook daar is het zeer ongewenst.

Ook polyester hars is voor ons een no-go. Je kunt als maker hier heel ziek van worden, dus wat geef je door aan de ontvanger van de orgonite? Lang werd gedacht dat je alleen met polyester hars een dermate druk op de edelstenen kon creëren (Piëzo effect), waarmee de orgonite werking gewaarborgd zou zijn. Die druk is er ook met ecologisch hars en de circulatie van orgonite energie wordt gewaarborgd door de juiste (edel) metalen zoals goud, zilver, koper en geatomiseerd metaalpoeder.  

Maria Magdalena
Smaragd ketting orgonite
Maansteen Zonnesteen Celestial ketting

De energie die orgonite afgeeft kan een helende werking hebben voor alles wat in de omgeving van orgonite aanwezig is. Daarvoor heb je een goed werkende orgonite nodig. En die vindt je bij Artisan Gifts. Wij werken met een ecologisch hars, de edelmetalen goud en zilver, puur koper en maken onze orgonite in een energetisch positieve omgeving.

En dat laatste is zeer belangrijk. Want…internet wordt inmiddels overspoeld met zgn orgonite producten.

De intentie van een goedwerkende orgonite is positieve energie te geven aan Moeder Aarde, Gaia, en haar bewoners. Dat lukt alleen als de orgonite gemaakt is met zoveel mogelijk kwaliteitsmaterialen en onder de juiste omstandigheden.

Kijk maar eens naar de gemiddelde spirituele webshop of het grote bekende Chinese platform. Producten met wat edelsteentjes in een kunsthars al dan niet aangevuld met wat snippertjes metalen. En…veelal gemaakt onder erbarmelijke omstandigheden. Daarbij is er ook geen orgonite werking want de basis is niet juist. Maar vooral die erbarmelijke omstandigheden baart ons zorgen. Het wordt vooral in stand gehouden door het grote platform en die spirituele webshops.

Om terug te komen op de vraag: Is orgonite gevaarlijk? Nee dat is het niet. Je zult de positieve energie van orgonite echter alleen ervaren als het goed gemaakt is, met de juiste materialen en onder energetisch goede omstandigheden. Daar staan wij voor!

Orgonite Vortex Zon Violet Flame
Maansteen Calciet Citrien
Celestial Divine Cosmic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 271 reviews.