Anti straling, bescherming tegen straling

Anti straling

Anti-straling voor je mobiel en laptop, kies de juiste beschermer.
In onze moderne samenleving zijn we omringd door elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, tablets en draadloze netwerken. Hoewel deze technologieën ons leven gemakkelijker maken, roept het ook vragen op over de mogelijke gevolgen van blootstelling aan straling.

Het menselijk lichaam kan tot op zekere hoogte een dosis van deze kunstmatige straling aan. In deze moderne tijd zijn wij echter omringd met zoveel apparatuur dat ons lichaam, en energieveld, dit niet voldoende meer kan neutraliseren.

Verzorging van je sieraden

Golden Healer Lotus

De edelsteen en orgonite sieraden van Artisan Gifts zijn eigentijdse ontwerpen en geven je een bijzondere uitstraling. Uiteraard willen wij graag dat je lang kunt genieten van deze prachtige sieraden. Daarom vind je hier uitleg hoe je je sieraden kunt verzorgen en dragen. Zodat jij die bijzondere werking en uitstraling lang kunt ervaren.

De Gouden driehoek, ontdek de magie!

Gouden Driehoek Edelstenen

Het dragen van (orgonite) sieraden met de Gouden Driehoek edelstenen biedt talloze voordelen. Allereerst fungeren de stenen als energetische beschermers, waardoor negatieve energieën worden afgevoerd en positieve energie wordt versterkt. Sieraden zoals hangers, armbanden en ringen kunnen de hele dag door gedragen worden, waardoor je constant kunt profiteren van de helende eigenschappen van de stenen. De onderlinge verbinding van de edelstenen zorgen voor een sterke energetische werking.

Golden Healer Werking en betekenis

Golden healer edelsteen amulet hanger

Golden Healer of Limonietkwarts is een prachtige kwarts met gouden of gele insluitsels van limoniet, een ijzerhoudend mineraal. Deze edelsteen staat bekend om zijn hoge energetische trilling en wordt vaak gebruikt in spirituele en healing praktijken vanwege haar unieke eigenschappen.

De gouden insluitsels geven de steen zijn naam en zijn geassocieerd met de zon en de energie die het uitstraalt.

Orgonite piramides

Gouden driehoek piramide

Orgonite piramides zijn krachtige hulpmiddelen die niet alleen helpen om positieve energie te genereren, maar ook om je te helpen dieper in meditatie te gaan. Deze prachtige hulpmiddelen kunnen je helpen om je geest te kalmeren en je te bevrijden van negatieve emoties en gedachten.

Maria Magdalena

Maria Magdalena

Maria Magdalena was een krachtige en wijze vrouw. Zij liet zich niet onderdrukken en verspreidde kennis en inzicht.
Maria Magdalena was een vrouw die zichtbaar was.
In onze tijd staan steeds meer vrouwen op die de belangrijke taak hebben onze aarde, en haar bewoners, te voorzien van een nieuw bewustzijn.

Tensor Technologie

Tensor technologie Tensor technologie is een uitvinding van Slim Spurling. Hij was een bijzondere onderzoeker en uitvinder. Slim Spurling heeft met de uitvinding van Tensor technologie de wonderen van kwantum mechanica vorm gegeven. Een vorm welke ons en Moeder Aarde op een prachtige wijze ondersteunt. Tensor technologie is een complexe materie. In deze blog vind je een zo […]

Happy met Happinez

Happy met Happinez Happinez is een bekend spiritueel mindstyle magazine. Ze noemen zichzelf ”Jouw gids in spiritualiteit en geluk”. Het is een mindstyle magazine voor mensen die bewust willen leven, voor mensen die geluk willen doorgeven. Door middel van prachtige reportages en bijzondere ervaringsverhalen neemt Happinez je mee in een andere wereld, de spirituele wereld. Al […]

Unieke edelsteen sieraden.

Unieke edelsteen sieraden. Genieten van unieke edelsteen sieraden. De werking van edelstenen Allereerst is het goed om te weten dat er eigenlijk maar vier echte edelstenen zijn. Dat zijn diamant, robijn, smaragd en saffier. Alle andere edelstenen zijn eigenlijk halfedelstenen. Toch worden deze bijna altijd edelstenen genoemd. In deze blog houden we dat voor het gemak […]

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 271 reviews.