Over Artisan Gifts

Onze Passie voor Orgonite

Artisan Gifts, waar passie en vakmanschap samenkomen om prachtige orgonite creaties te maken. Wij zijn gespecialiseerde orgonite makers met een toegewijde missie: het creëren van hoogwaardige orgonite sieraden en producten die de harmonie en energie in uw leven bevorderen. Onze bedrijfsnaam, Artisan Gifts, belichaamt ons streven naar kunstzinnigheid en het aanbieden van hoogwaardige energetische geschenken aan onze klanten.

Ons Verhaal

Artisan Gifts is opgericht met een diepgewortelde liefde voor orgonite en de wens om anderen te helpen profiteren van de voordelen van deze prachtige creaties. Met trots hebben we klanten in heel Europa bediend en zijn we bekend geworden om ons vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Wat Maakt Ons Uniek?

Het gebruik van Edelmetalen

Een van de redenen waarom Artisan Gifts zo bekend is in de wereld van orgonite, is ons gebruik van edelmetalen in onze creaties. Deze zeldzame en waardevolle metalen voegen niet alleen schoonheid toe aan onze sieraden, maar versterken ook de energetische eigenschappen van de orgonite. Onze edelmetalen omvatten goud, zilver en koper, die elk een unieke energie en trilling brengen aan onze orgonite producten.

Eigen ontwerpen onder eigen merk

Bij Artisan Gifts zijn we er trots op dat we alles in ons assortiment zelf ontwerpen onder ons eigen merk, By Simone Artisan Jewels ®. Elk orgonite stuk dat u bij ons vindt, is het resultaat van onze eigen creativiteit en toewijding. Dit betekent dat u bij ons een uniek ontwerp en design ontvangt dat nergens anders te koop is. Elk product is doordrenkt met onze eigen inspiratie en passie voor orgonite.

Handgemaakt Met Liefde

Bij Artisan Gifts geloven we sterk in vakmanschap en handarbeid. Elk stuk orgonite wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden die gepassioneerd zijn over hun werk. Dit zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit en aandacht voor detail in elk product dat we aanbieden.

Populaire en Gewilde Creaties

Onze orgonite creaties zijn populair en gewild om verschillende redenen:

  • Positieve Energie: Klanten melden een verhoogd gevoel van welzijn, rust en positieve energie bij het dragen of plaatsen van onze orgonite in hun omgeving.
  • Uniek Design: Elk stuk orgonite is een uniek kunstwerk, met de natuurlijke schoonheid van edelstenen, kristallen en (edel)metalen verwerkt in prachtige ontwerpen.
  • Persoonlijke Betekenis: Onze klanten vinden vaak diepgaande persoonlijke betekenis in de orgonite creaties, waardoor ze een speciale plek in hun leven krijgen.

 

Snel naar onze creaties

De focus van Artisan Gifts

Orgonite sieraden

Wij zijn gespecialiseerd in de luxere orgonite sieraden. Wij zijn van mening dat een energetisch sieraad ook mooi mag zijn om te dragen. Om die luxe uitstraling te creëren voegen wij de edelmetalen zilver en goud toe aan onze ontwerpen. Deze ontwerpen maken wij onder eigen merk, By Simone Artisan Jewels ®, zodat je altijd een uniek en vooral juist gemaakte orgonite sieraad draagt.

De focus op persoonlijke sieraden is ook omdat in de hedendaagse tijd je energieveld snel overprikkeld en overbelast kan raken. Door het dragen van één van onze orgonite sieraden help je je energieveld herstellen.Je voelt je daardoor meer in balans en energieker. Je kunt onze orgonite sieraden ook afstemmen op je sterrenbeeld, zo maak je de mooie werking nog persoonlijker.

Golden healer

Orgonite piramides

Af en toe maken wij ook orgonite piramides. Voor elke piramide nemen wij de tijd om deze te ontwerpen en te maken, dit zijn echt collector items want in de meeste gevallen zijn ze alleen in kleine oplage beschikbaar. Ook in deze energetische piramides verwerken wij zilver en goud (naast koper).

Onze Belofte

Bij Artisan Gifts streven we ernaar om hoogwaardige orgonite sieraden en producten te leveren die de zintuigen prikkelen, de geest verheffen en de energie in uw leven transformeren. Wij zijn toegewijd aan klanttevredenheid (bekijk ook onze reviews) en streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk.

Wij hopen dat je net zo gepassioneerd zult worden over orgonite als wij zijn. Verken onze collectie en ervaar de magie en positieve energie van orgonite zelf.