Tensor Technologie

Tensor technologie

Tensor technologie is een uitvinding van Slim Spurling. Hij was een bijzondere onderzoeker en uitvinder. Slim Spurling heeft met de uitvinding van Tensor technologie de wonderen van kwantum mechanica vorm gegeven. Een vorm welke ons en Moeder Aarde op een prachtige wijze ondersteunt.

Tensor technologie is een complexe materie. In deze blog vind je een zo eenvoudig mogelijke uitleg en ligt de nadruk vooral op wat deze mooie technologie voor ons kan doen. Tensor technologie staat bekend om zijn gebruik bij het genezen, activeren en herstructureren van water, het verbeteren van plantengroei en vitaliteit, bijenteelt, naast duizenden andere observaties, waaronder connectiviteit met het spirituele. Tensor energie is op wetenschap gebaseerd, maar gaat veel verder dan het huidige bereik en de realiteit van de meeste wetenschappen. Tensor ringen zijn een integratie van wetenschappelijke en spirituele technologieën. Tensor ringen zijn bijzondere edelsteen sieraden.

Tensor technologie
Tensor Technologie

Tensor ring

Hoe wordt deze energie nu opgewekt en toegepast? De basis is gedraaide koperdraad. Voor de lengte worden wiskundige lengtematen aangehouden, de zogenaamde Cubits. Elke lengtemaat heeft een eigen benaming en werking. De Sacred Cubit heeft een lengtemaat van 52,4 cm en 144mhz frequentie. De Lost Cubit heeft een lengtemaat van 59,67 cm en 177mhz frequentie. Daarnaast is er nog de Empowerment Cubit, deze heeft een lengtemaat van 73,3 cm en 188mhz frequentie. Bij Artisan Gifts wordt voornamelijk gewerkt met de Sacred Cubit.

Binnen een tensor ring is een oneindige energiebron met een output die heilzaam en genezend is voor alle levensvormen. Het is een supergeleider die magnetische velden neutraliseert, samenhang brengt in chaos, en gemakkelijk de biomagnetische en energievelden van het lichaam stabiliseert en egaliseert.

Wanneer koper wordt verwarmd en getrokken om de draad te maken, wordt de kristallijne structuur in de draad uitgelijnd, waardoor een piëzo-elektrische energiestroom in één richting ontstaat. Wanneer een draad wordt gevouwen, gedraaid en de uiteinden elkaar raken, creëren ze een continue stroom van energie in beide richtingen. Bij het snijden tot precieze metingen, creëert het gedraaide kristallijne koper een antenne. Tensor ringen zijn dus eigenlijk een piëzo-elektrische antenne. Deze precieze afmetingen zijn dus de Cubit-afmetingen.

Tensor technologie
Sacred tensor ringen

Sacred Cubit

Dit zijn de prachtige eigenschappen en werking van de Sacred Cubit:

 • Deze frequentie werkt voornamelijk op het fysieke en aspecten van het leven.
 • Helpt ideeën te materialiseren, trekt overvloed aan.
 • Heeft een verticaal energieveld.
 • Werkt ondersteunend bij pijn.
 • Helpt bij aarding.
 • Elementen van aarde en water.
 • Vrouwelijke energie.
 • Verbindt ons met Gaia, moeder aarde.
 • Werkt goed bij het elimineren van ongezonde energievelden.
 • Neutraliseert wifi-straling, werkt vooral sterk tegen 5G door de hoge frequentie hiervan te verminderen.
 • Werkt perfect tegen een vervuilde omgeving.
 • Voor kinderen werkt deze energie ook perfect.

Wil je ervaren wat tensor technologie voor jou kan doen? Kies dan voor edelsteen sieraden waarin dit verwerkt is. Via de zoekfunctie (type in tensor) zie je de diverse mogelijkheden voorbij komen. Wil je overleggen, of een edelsteen sieraad met een tensor ring naar jouw wens laten maken? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Hier zie je een aantal voorbeelden van edelsteen sieraden waarin een tensor ring is verwerkt.

Tensor technologie ~Orgonite Artisan sieraden
Tensor technologie ~Orgonite Artisan sieraden
Tensor technologie ~Orgonite sieraden
Orgonite Artisan ~ Orgonite sieraden
Tensor technologie ~Orgonite sieraden
De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 271 reviews.