Happy met Happinez

Happy met Happinez

Happinez is een bekend spiritueel mindstyle magazine. Ze noemen zichzelf ”Jouw gids in spiritualiteit en geluk”. Het is een mindstyle magazine voor mensen die bewust willen leven, voor mensen die geluk willen doorgeven. Door middel van prachtige reportages en bijzondere ervaringsverhalen neemt Happinez je mee in een andere wereld, de spirituele wereld.

Al jarenlang zijn wij groot fan en abonnee van dit heerlijke magazine. Het inspireert ons en leert dat er nog zoveel te ontdekken valt als je bewust, en vanuit je eigen kracht, wilt leven.

De ondersteuning die Happinez biedt, geven wij onze klanten ook met onze handgemaakte orgonite edelsteen sieraden. Waar Happinez vooral je mind/bewustzijn inspireert, geven onze orgonite creaties ondersteuning aan je energieveld. Dit is dankzij de orgonite werking en de werking van de edelstenen.

We zagen hier hele mooie raakvlakken en dacht er aan om te kijken of er een samenwerking mogelijk was. Hoe en wat hadden wij nog niet helder en door drukte schoven wij het door naar de toekomst. Wel was het voor ons helder dat onze orgonite creaties Happinez lezers veel te bieden hadden.

De mail van Happinez

Echter tot onze grote verrassing/verbazing was daar begin dit jaar ineens een mail van de redactie van Happinez. Of wij mee wilden werken aan shoppinggedeelte, World of happiness. Zij vonden namelijk dat onze orgonite sieraden daar goed in passen.

We lazen de mail, en nog eens en nog eens. Is dit echt, dachten we nog…

We zochten contact met de redactie en er volgde een heel leuk gesprek. Een gesprek waardoor wij nog enthousiaster werden en aangaven heel graag hier aan mee te willen werken.

Het bijzondere is dat wij deze wens in gedachten al eens hadden geformuleerd, maar nog geen stappen hadden gezet. Hoezo seintje van het universum ?

Licht gespannen, en vol verwachting, wachtten wij de publicatie af. Intussen ontwierpen wij nog een nieuwe serie orgonite sieraden, ons creatieve brein maakte overuren. De datum van publicatie (26 mei) kwam en… mijn brievenbus bleef leeg.

Ook de volgende dag was de Happinez nog niet gearriveerd en we vroegen ons nog even af of we ons niet vergist hadden in de datum. Tot die avond…. Achter elkaar door kwamen ineens allemaal inschrijvingen voor onze nieuwsbrief binnen. En de eerste bestellingen kwamen daarna ook vlot. De meeste abonnees hadden hun Happinez uitgave dus ontvangen.

Twee dagen later ontvingen wij onze uitgave. Hier hadden wij zo naar uitgekeken, hoe gaaf om onze creaties te zien in zo’n fijn blad. Echter was er geen tijd om het hele magazine te lezen want de bestellingen gingen echt los. Happinez voorlopig in de hoek en aan de slag.

Zoveel animo voor onze orgonite sieraden maar ook zo veel lieve emails van Happinez lezers.

De weken na de publicatie stonden in het teken van offline zijn, sieraden maken en verzenden. Druk maar oh zo leuk, we genoten van elke minuut. En nog steeds, want Happinez is een blad dat vaak weer even ter hand wordt gepakt om weer door te bladeren of dat ene verhaal nog eens te lezen.

happy met Happinez

Heel bijzonder is het dat een nieuw ontworpen hanger, de Golden healer met herkimer diamant en Lotus symbool, de absolute favoriet is van veel klanten. Deze wordt continue besteld. Het is ook een prachtig energetische ondersteunend sieraad en ze heeft veel mooie eigenschappen. Eigenlijk geen wonder dat deze zo gewenst is.

Ook na de publicatie bleef het contact met Happinez fijn en in het najaar startten we weer een samenwerking. Dus happy met Happinez is voor ons helemaal uitgekomen.

happy met Happinez
happy met Happinez

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 324 reviews.