Vortex energievelden

De energievelden van de Vortex, er ontstaat een positieve circulatie in en rondom ons.

Onderaan de technische informatie maar eerst, wat kan de Vortex energie voor ons doen:

 • *Helpt bij het opruimen van energieblokkades
 • *Verhoogt spieruithoudingsvermogen
 • *Helpt bij de energiecirculatie in het lichaam
 • *Kalmeert de mentale balans, harmoniseert het lichaam
 • *Wist negatieve energie die je mogelijk ervaart (zowel van jezelf als van anderen)
 • *Vertraagt ​​het verouderingsproces
 • *Verhoogt productiviteit en creativiteit
 • *Biedt EMF-bescherming (zie technische deel onderaan)
 • *Vermindert de ervaring van jetlag
 • *Bevordert positiviteit rond zichzelf, wat besmettelijk kan zijn voor andere mensen
 • *Vermindert de effecten van vermoeidheid en slaperigheid
 • *Verhoogt herstelpercentage na het sporten
 • *Gunstig voor zowel planten als dieren, inclusief huisdieren, kamerplanten
 • *Verlengt en verbetert de houdbaarheid en smaak van groenten en fruit0

Technische informatie Vortex energie

Vortex energie (ook bekend als Scalar Waves, Scalaire golven, Tesla-golven of longitudinale golven) is een niet-Hertziaanse energie en beweegt sneller dan de snelheid van het licht. Vortex energie werd ontdekt door James Clark Maxwell en bewezen door Nikola Tesla in 1920.

Een goed gedocumenteerd effect gerelateerd aan Vortex Energie is wat Einstein “spookachtige actie op afstand” noemde. Tegenwoordig wordt “spookachtige actie op afstand” meestal “kwantumverstrengeling” genoemd.

Kwantumverstrengeling is een fysisch fenomeen dat optreedt wanneer paren of groepen deeltjes worden gegenereerd, op elkaar inwerken, of ruimtelijke nabijheid delen, op zodanige wijze dat de kwantumtoestand van elk deeltje niet onafhankelijk van de toestand van de anderen kan worden beschreven, zelfs wanneer de deeltjes worden gescheiden over een grote afstand. – Bron: Wikipedia.

Het meest verbazingwekkende aan kwantumverstrengeling is dat verwarde deeltjes met elkaar zijn verbonden, ongeacht hoe ver we ze uit elkaar halen en hun verbinding onmiddellijk is en dus sneller dan de snelheid van het licht. De verbinding werkt ook ongeacht hoeveel materie er is tussen de 2 verstrengelde deeltjes. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door scalar waves, omdat dit het medium is waarmee de informatie wordt verzonden. Scalar waves kunnen alle bekende vormen van materie doordringen, inclusief kooien van Faraday.

Vortex energie neutraliseert EMF

Deze energie heeft het vermogen om negatieve effecten van EMF-straling, die wordt uitgezonden door elektronische apparaten, te neutraliseren. Ook de cumulatieve schade aan de cellen door de EMF teniet wordt gedaan. Apparaten met Vortex blokkeren de EMF niet, maar leveren een positief energieveld dat de EMF opheft.

Vortex velden

Effectieve manieren om Vortex velden te genereren zijn Vortex antennes. Deze kunnen energie uit de omgeving benutten. Het zijn in feite transformatoren die elektromagnetische energie omzetten in Vortex velden.

Naast Vortex is er een soortgelijke energie, de Torus antennes. Torus-antennes genereren een scalair energieveld in de vorm van een donut. Hieronder is de animatie van het scalaire golf torusveld gegenereerd door dergelijke antennes. Torus-scalaire golfantennes zijn zeer effectief in het bieden van EMF-bescherming met een breed bereik. Op aanvraag bieden wij een krachtige torusantenne met een diameter van 500 mm. Deze is meer dan in staat om bescherming te bieden voor de hele kamer wanneer deze correct op het plafond of tegen de muur is gemonteerd. Neemt contact op voor de beschikbaarheid, prijs en levering hiervan via ons contactformulier.

Vortex Scalar Waves antennes genereren een Scalar Waves vortex energieveld dat een veel geconcentreerder vorm van energie is in vergelijking met torus. De vortexantennes zijn dus perfect daar waarbij deze energie moet worden geconcentreerd in een specifiek klein gebied. Vortex-antennes zijn bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor hangers en orgonaccumulators in zakformaat. Ze zijn echter niet geschikt voor brede gebiedsbescherming.

Het Vortex veld is het sterkst in de richting van het midden.

Het vermogen van vortexantennes om energie te focussen kan ook worden benut om de kracht van helende kristallen en orgone-energie-apparaten zoals orgone-piramides en orgone-accumulatoren te verbeteren. In dit geval is de energie afkomstig van helende kristallen en orgone apparaten geconcentreerd in het midden van de wervelantenne. Op deze manier kunnen we zeer efficiënte orgonite vortex hangers en piramides maken.

Vortex Ster

Een twaalfpuntig Vortex ster is een vorm waarbij elk punt is verbonden met elk ander punt. De Vortex ster trekt energie aan en concentreert het in het midden van de cirkel. De Vortex geometrie fungeert als een “energiepomp”.

Je Vortex ster symbool sieraad is één van de meeste krachtige energievormen. Het Vortex ster symbool sieraad van Artisan Gifts is gemaakt met elite shungite. Hierbij is de orgonite techniek toegepast waardoor je een heel krachtig sieraad draagt.

Vortex Zon Violet Flame hanger