Vortex energievelden

De krachtige werking van de Vortex

Onderaan dit artikel vind je de technische informatie maar eerst, wat kan de Vortex energie voor ons doen:

 • Helpt bij het opruimen van energieblokkades
 • Verhoogt spieruithoudingsvermogen
 • Helpt bij de energiecirculatie in het lichaam
 • Kalmeert de mentale balans, harmoniseert het lichaam
 • Wist negatieve energie die je mogelijk ervaart (zowel van jezelf als van anderen)
 • Vertraagt ​​het verouderingsproces
 • Verhoogt productiviteit en creativiteit
 • Biedt EMF-bescherming (zie technische deel onderaan)
 • Vermindert de ervaring van jetlag
 • Bevordert positiviteit rond zichzelf, wat besmettelijk kan zijn voor andere mensen
 • Vermindert de effecten van vermoeidheid en slaperigheid
 • Verhoogt herstelpercentage na het sporten
 • Gunstig voor zowel planten als dieren, inclusief huisdieren, kamerplanten
 • Verlengt en verbetert de houdbaarheid en smaak van groenten en fruit0

Technische informatie Vortex energie

Vortex energie is een soort energie die heel snel beweegt, zelfs sneller dan het licht. Mensen noemen het soms ook wel Scalar Waves, Tesla-golven, of op een andere moeilijke naam: longitudinale golven. Deze speciale energie werd voor het eerst ontdekt door iemand genaamd James Clark Maxwell en later bewezen door Nikola Tesla rond 1920.

Er is iets heel bijzonders aan Vortex Energie dat Einstein “spookachtige actie op afstand” noemde. Tegenwoordig noemen we dit meestal “kwantumverstrengeling”.

Kwantumverstrengeling gebeurt wanneer deeltjes op zo’n manier met elkaar verbonden zijn dat wat je met het ene deeltje doet, meteen effect heeft op het andere deeltje, zelfs als ze heel ver uit elkaar zijn. Stel je voor dat als je aan de ene kant van de wereld op een knuffelbeer drukt, de andere knuffelbeer aan de andere kant van de wereld ook indrukt, zonder vertraging. En dat gebeurt hoe ver ze ook van elkaar zijn, en zelfs als er dingen tussen staan.

Het meest wonderlijke aan deze kwantumverstrengeling is dat deze deeltjes altijd met elkaar verbonden blijven, maakt niet uit hoe ver je ze uit elkaar haalt, en de verbinding is onmiddellijk, dus sneller dan licht. Deze verbinding verandert niet, zelfs niet als er dingen tussen de twee deeltjes in staan. Dit kan allemaal gebeuren dankzij Scalar Waves, omdat deze golven gebruikt worden om informatie te versturen. En het bijzondere aan Scalar Waves is dat ze door alles heen kunnen gaan, zelfs door dingen die normaal gesproken golven tegenhouden.

Orgonite elite shungite vortex
Vortex Zon Labradoriet
orgonite oplaadschijf oplaadschaal Vortex Elite shungite Palo Santo
Aquarius Vortex Zon hanger

Vortex energie neutraliseert EMF

Deze energie heeft het vermogen om negatieve effecten van EMF-straling, die wordt uitgezonden door elektronische apparaten, te neutraliseren. Ook de cumulatieve schade aan de cellen door de EMF teniet wordt gedaan. Apparaten met Vortex blokkeren de EMF niet, maar leveren een positief energieveld dat de EMF opheft.

Vortex velden

Vortex velden zijn een speciale soort energie die we kunnen maken met iets wat we Vortex antennes noemen. Deze antennes pakken energie uit hun omgeving en veranderen het in Vortex velden. Je kunt ze zien als machines die gewone energie omtoveren in een krachtige Vortex energie.

Er is ook nog een ander soort energie die lijkt op Vortex, en die maken we met Torus antennes. Deze antennes maken een energieveld dat eruitziet als een donut. Ze zijn heel goed in het beschermen tegen EMF (dat zijn schadelijke stralingen) over een groot gebied.

Vortex Scalar Waves antennes maken een nog sterker soort energie, die heel goed is voor gebruik op specifieke plekjes omdat het heel geconcentreerd is. Daarom zijn ze heel geschikt voor dingen als hangertjes, piramides, en schalen waar je dingen in kunt leggen om op te laden. Het midden van zo’n Vortex veld is waar de energie het sterkst is.

Deze Vortex antennes kunnen ook gebruikt worden om de kracht van helende kristallen en orgone-energie apparaten (zoals orgone-piramides) te vergroten. Dit doen ze door de energie van de kristallen en apparaten te focussen in het midden van de antenne. Zo kunnen we hele krachtige orgonite Vortex hangers, oplaadschijven en piramides maken die extra goed werken.

Bekijk alle orgonite creaties met een vortex symbool