orgonite oplaadschijf oplaadschaal Vortex Elite shungite palo santo

 

Orgonite oplaadschijf / oplaadschaal

De orgonite oplaadschijf is een krachtig en veelzijdig instrument dat op meerdere manieren in te zetten is.
Vanuit de omgeving van de schijf wordt negatieve energie aangetrokken.
Door de werking van de organische (hars), anorganische (metalen) lagen en een kristal wordt deze negatieve energie omgezet in positieve energie. Negatieve trilling/frequentie naar positieve trilling/frequentie. De werking bestaat uit de druk die de hars uitoefent op de metalen en het kristal. Dit zorgt voor een constante energieflow.

De verwerkte edelstenen en symbolen hebben weer een eigen specifieke trilling en verhogen daarmee nog meer de levensenergie.
De orgonite oplaadschijven van Artisan Gifts produceren een hoge frequentie van orgonite energie door de toepassing van onder meer Herkimer diamant en Elite Shungite.
Het is met recht daarom een oplader naar een hogere positievere energie.

De schijven zijn in te zetten als oplaadschijven voor eten, drinken, kruiden, supplementen, etherische oliën, Bach bloesem enz.
Simpelweg door het op de schijf te plaatsen. Hoe groter de schijf hoe meer ruimte, of gebruik een paar schijven bij elkaar.

Wat echter de orgonite energieschijf nog meer bijzonder maakt is het vermogen je handchakra’s te activeren. Werk je als therapeut (Reiki, Masseur, Healer enz) veel met je handen dan is het aan te raden voor de behandeling je handen op te laden. Plaats ze ca 10 tot 15 minuten op de schijf. Ga daarvoor rustig zitten met de schijf voor je, bijvoorbeeld op je schoot. Ontspan je en laat het maar gebeuren.
.

Oplaadschijf orgonite MWO
orgonite-toermalijn-sparkle-schijf9-scaled

Voor de therapeuten die zelf heel gevoelig zijn voor trilling, kan 10 tot 15 minuten te lang zijn. Stop wanneer je denkt dat het al voldoende voor je is.
Tijdens de behandeling helpt de extra energie je je helende vermogens in te zetten.

Na de behandeling van je cliënt kun je hetzelfde weer doen om eventuele (onbedoelde) negatieve energieën van je cliënt los te laten.
Ben je een masseur en werk je met etherische oliën? Plaats dan het flesje olie ongeveer vijf minuten op de schijf. De olie wordt dan opgeladen met een hoge trillingsfrequentie waarbij zowel jij, als masseur, alsook je cliënt baat heeft.

Daarnaast is de orgonite energieschijf uiteraard ook goed inzetbaar bij EMF straling, WIFI enz. Het werkt zuiverend en bevordert positieve levensenergie.

Bij Artisan Gifts vind je diverse oplaadschijven en oplaadschalen voor je leefruimte en in je praktijk. Hieronder zie je een kleine selectie.