Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan aan energie, frequentie en trillingen. – Nikola Tesla

MWO Lakhovsky energie cirkels

Wat zijn MWO energie cirkels? De Russische wetenschapper en uitvinder Georges Lakhovsky (1870-1942) verklaarde dat alle cellen van levende wezens trillingen uitzenden en ontvangen en dat het veranderen van hun natuurlijke trillingen ervoor zorgt dat ze vitaliteit verliezen en verstoringen ervaren.
Volgens Lakhovsky zijn alle cellen in resonantie met twee soorten trillingen: die afkomstig uit het binnenste van de aarde (tellurisch) en die afkomstig zijn uit de ruimte (kosmisch) inclusief zonnestraling.
Zolang deze trillingen harmonisch en in balans zijn voel je je goed. Elke verandering in deze trilling leidt tot onbalans en disharmonie. 
Om deze onbalans en disharmonie te corrigeren ontwierp Lakhovsky de Multiple Wave Oscillator (MWO).

Waar staat MWO voor?

MWO staat voor Multi Wave Oscillator. Deze werd ontworpen door Georges Lakhovsky in de vroege jaren 30 van de 20e eeuw. Hij ontdekte dat elke levende cel zijn eigen resonantie en frequentie heeft waarmee hij oscilleert (trilt). Wanneer de cel is beschadigd, verliest deze zijn sterkte en worden oscillaties zwakker of vervormd. Om de cellen weer gezond te maken, ontwikkelde Lakhovsky met behulp van Nikola Tesla de MWO energie cirkels.
MWO-cirkels bestaan uit open cirkels en zenden trillingen uit met een breed bereik.

Zo worden alle frequenties van de cellen in het menselijk lichaam bedekt. Aangezien mensen en dieren op cellulair niveau erg op elkaar lijken, heeft de MWO energie cirkels ook positieve effecten op dieren. Deze cirkels moeten van koper of goud (24K of verguld) zijn. Anders is er geen effect. Let bij aanschaf ook op open cirkels. Er zijn zgn MWO energie cirkels in omloop die dicht zijn en niet van koper of goud zijn.
Deze hebben geen enkel effect.

Tensor ring MWO lakhovsky
MWO Lakhovsky
MWO Lakhovsky

Wat doen de MWO energie cirkels en hoe gebruik je een orgonite product met deze cirkels:

De cirkels verzamelen energie uit de omgeving en gebruiken deze om met een breed frequentiebereik te oscilleren (trillen). Dergelijke therapieën zijn zeer veilig en hebben geen bekende geregistreerde bijwerkingen.
De energiecirkels ontvangen achtergrondenergie van de omgeving en gebruiken deze om harmonisatiegolven te creëren. Als bonus bieden ze ook ook EMF-bescherming.
Onze MWO creaties zijn gecombineerd met orgonite wetenschap. Hierbij gebruiken wij edelmetalen zoals goud en zilver. De MWO symbolen zijn dubbelzijdig en gemaakt van verguld goud. Dit maakt het nog eens zeer krachtige instrumenten voor heling en bescherming.

Het is aan te raden de MWO orgonite producten zoveel mogelijk te dragen, mee te nemen in een tas, of naast je bed te leggen ’s nachts (of onder je kussen).

MWO orgonite producten zijn zeer effectief wanneer ze direct op chakra-punten worden geplaatst, bijvoorbeeld tijdens meditatie. Dit zal leiden tot een verhoogde effectiviteit van meditatie en het algehele welzijn verbeteren. Wanneer geplaatst op chakra-punten, zal MWO worden aangedreven door de energie van ons lichaam en ons zo in staat stellen onze eigen genezers te worden. Chakra healing met MWO cirkels is een van de meest effectieve manieren om de MWO therapie toe te passen.

Van belang is je zelf zoveel mogelijk bloot te stellen aan deze energie. Het is geen instant healing, het kan even duren. Voor behandelen van chakrapunten geldt dit niet, deze werking is sneller (door het direct plaatsten op de chakra punten) en kan goed tijdens een behandeling worden toegepast.

MWO producten bieden met hun harmoniserende werking verschillende gezondheidsvoordelen met vrijwel geen risico op bijwerkingen. Ze kunnen worden gebruikt als bescherming tegen straling, harmoniserende schijven, meditatietools en nog veel meer.
Hieronder volgen enkele van de gezondheidsproblemen die MWO-technologie kan helpen te overwinnen:

• slapeloosheid
• misselijkheid
• chronische pijn
• migraine
• chronische vermoeidheid
• depressie

Let wel, voor medische klachten dient altijd een specialist geraadpleegd te worden.

Vanuit Artisan Gifts ligt de focus vooral op healing, meditatie en EMF bescherming.

MWO Lakhovksy hanger
MWO Lakhovksy hanger
MWO Lakhovksy hanger