Golden Healer Werking en betekenis

Golden healer edelsteen amulet hanger

Wat is Golden Healer / Limonietkwarts

Golden Healer of Limonietkwarts is een prachtige kwarts met gouden of gele insluitsels van limoniet, een ijzerhoudend mineraal. Deze edelsteen staat bekend om zijn hoge energetische trilling en wordt vaak gebruikt in spirituele en healing praktijken vanwege haar unieke eigenschappen.

De gouden insluitsels geven de steen zijn naam en zijn geassocieerd met de zon en de energie die het uitstraalt. Golden Healer / Limonietkwarts heeft een zeer hoog trillingsniveau en kan helpen bij het balanceren en harmoniseren van de energiecentra van het lichaam. Het staat erom bekend het lichaam te zuiveren van negatieve energieën en het stimuleren van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Limoniet, het mineraal dat de gouden insluitsels vormt, heeft ook zijn eigen genezende eigenschappen. Het kan helpen bij het verlichten van angst, depressie en andere negatieve emoties. Limonietkwarts wordt vaak gebruikt om te helpen bij het loslaten van oude patronen en het bevorderen van persoonlijke groei en transformatie.

Golden healer edelsteen amulet hanger
Lotus Golden healer
Golden Healer edelsteen hanger

Wat doet Golden Healer

Golden Healer / Limonietkwarts heeft ook de capaciteit om de hogere chakra’s te openen en de verbinding tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld te vergemakkelijken. Het wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om een diepe spirituele verbinding te creëren en kan helpen bij het verhogen van het bewustzijn en het begrip van de diepere aspecten van het leven.

In conclusie, de hoge energetische trilling van Golden Healer / Limonietkwarts maakt het een krachtige en veelzijdige edelsteen die kan helpen bij het bereiken van balans en harmonie in het lichaam en de geest. Het is een waardevolle aanvulling op elke collectie van edelstenen en kristallen en kan op vele manieren worden gebruikt om te helpen bij de genezing en transformatie van het zelf.

 

Golden healer

Bij Artisan Gifts verwerken wij de Golden Healer edelsteen in orgonite creaties en edelsteen sieraden. De toegepaste Golden Healer worden door ons persoonlijk uitgezocht. Zo wordt de echtheid gewaarborgd en ontvang je een Golden Healer creatie van hoogwaardige kwaliteit.

Een overzicht van alle Golden Healer producten vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 271 reviews.