De beschermende werking van Elite Shungiet en Shungiet

De beschermende werking van Elite Shungite en gewone Shungite

Elite Shungite, Moeder Aarde haar natuurlijke bescherming tegen straling.

Elite Shungiet is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië. Qua uiterlijk geen bijzondere steen qua kleuren en vorm, maar met zoveel kracht één van de meest geliefde ondersteunende stenen.

De kracht van de voordelen van Shungiet ligt in wat het uniek maakt. Aangeprezen als de wondersteen van de 21e eeuw, bestaat Shungiet al naar schatting 2 miljard jaar, maar pas tijdens het Nobelprijswinnende onderzoek in 1996 dat antioxidant-fullerenen in de steen ontdekte, zag men steeds meer voordelen en genezingspotentieel. Hoe konden we de mooie werking van shungite zo lang over het hoofd hebben gezien ?! Nu het eindelijk in de schijnwerpers staat, kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Shungiet bevat geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol, ellips of buis (fullerenen).
Shungiet ontvangt de genezende kracht van deze fullerenen. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten als een middel om de vrije radicalen te bestrijden.

Ruwe shungite

Waarom de keuze voor een product met shungiet een aanrader is.

Met de hoeveelheid tijd die we allemaal binnenshuis doorbrengen, is er geen ontsnapping aan alle technologie om ons heen. Van tv kijken en surfen op internet tot telefoneren en sms’en, we gebruiken onze apparaten meer dan ooit tevoren. In een tijd waarin onze gezondheid van het allergrootste belang is, is het belangrijk om na te denken over de rol die technologie speelt in hoe we ons voelen. Daarom is dit het perfecte moment om de kracht van Shungite binnen te halen en in te zetten voor bescherming tegen straling en andere negatieve energie.

Bij Artisan Gifts vind je shungite artikelen gecombineerd met orgonite/orgone wetenschap. Met deze toepassing is de werking en kracht van shungite vele malen sterker. Zelfs sterker qua werking dan Elite / nobel shungite. Hieronder een kleine selectie.

De prachtige eigenschappen van Shungite en Elite Shungite op een rij:

 • Neutraliseert elektromagnetische straling.
 • Versterkt het immuunsysteem.
 • Extreem water en lucht zuiverend.
 • Antibacterieel.
 • Absorbeert letterlijk negatieve energie.
 • Zorgt voor meer innerlijke rust.
 • Revitaliseert en zuivert drinkwater.
 • Shungite water (poeder) positief effect op eczeem, psoriasis, huidaandoeningen en bevordert genezing van wonden.
 • Positief effect op alle mogelijke allergieën.
 • Verlicht pijn.
 • Kalmeert en troost.
 • Rustgevend bij stress en depressies.
 • Helpt bij het sneller verwerken van trauma’s.
 • Sterke antioxidant.
 • Energetisch reinigend van ruimtes.
 • Zeer aardend (stimuleert 1ste chakra).
 • Balanceert de aura – werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam.

Elite shungite wordt ook wel edel, nobel of zilver shungite genoemd. Is regulier shungite als heel krachtig, elite shungite is minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.

Gewoon shungite bevat C60 moleculen, elite shungite bevat C70 moleculen.

Een leuk geometrische weetje:

 • C60 molecule bevat 20 hexagons en 12 pentagons.
 • C70 molecule bevat 25 hexagons en 12 pentagons 

Fullerenen werken in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten en bestrijden daarmee vrije radicalen. Buiten ons lichaam (bijvoorbeeld gedragen als sieraden) werken de fullerenen op ons energieveld. Vanuit het energieveld wordt ons lichaam getriggerd en aangespoord het zelfhelend vermogen in te zetten.

Elite shungite heeft een dermate harde kristallijn structuur dat het niet te bewerken is. In de shungite orgonite sieraden van Orgonite Artisan worden dan ook kleine ruwe elite shungite steentjes verwerkt.

De energetische werking van Elite shungite is ook iets anders dan de gewone shungite. Gewone shungite werkt vooral heel aardend en kan door de meer open structuur beter negatieve straling opnemen en afvoeren. Elite shungite werkt op een andere frequentie, je voelt dat de energie anders is.

Waar gewoon Shungite vooral werkt op de eerste drie chakra’s (en ondersteunend is voor de overige chakra’s) werkt Elite shungite vooral op je derde oog (Ajna, voorhoofd chakra) en je kruinchakra (Sahasrara). Gewoon shungite laat je aarden en de energie vanuit de aarde via je lagere chakra’s binnenstromen en Elite shungite laat je de universele energie uit de kosmos binnenstromen via je hogere chakra’s.

In de shungite orgonite sieraden, en anti straling producten, van Artisan Gifts vind je een 50/50 combinatie van gewone shungite en Elite shungite. De perfecte combinatie van energiestromen, energie vanuit de kosmos en energie vanuit Gaia, Moeder Aarde. Het dragen van deze sieraden is dus een boost voor je lichaam en je energetisch veld.

Bekijk hier alle prodcuten met Elite shungite en gewoon shungite
De waardering van www.artisan-gifts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 298 reviews.