Anti straling, bescherming tegen straling

Anti straling

Anti-straling voor je mobiel en laptop, kies de juiste beschermer

Introductie:

In onze moderne samenleving zijn we omringd door elektronische apparaten zoals smartphones, laptops, tablets en draadloze netwerken.  Hoewel deze technologieën ons leven gemakkelijker maken, roept het ook vragen op over de mogelijke gevolgen van blootstelling aan straling.

Het menselijk lichaam kan tot op zekere hoogte een dosis van deze kunstmatige straling aan. In deze moderne tijd zijn wij echter omringd met zoveel apparatuur dat ons lichaam, en energieveld, dit niet voldoende meer kan neutraliseren.

Het meest schadelijke is het gebruik van mobiele telefoons, laptop en I-pads. Ons hoofd, en onze handen, zijn daarmee voortduren blootgesteld aan straling door Wifi.

anti straling

Gelukkig zijn er anti-stralingsproducten op de markt die proberen ons te beschermen tegen deze schadelijke straling. In dit artikel zullen we verkennen wat anti-stralingsproducten zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het behoud van onze gezondheid.

Wat is straling en hoe beïnvloedt het ons?

Straling is de overdracht van energie in de vorm van elektromagnetische golven of deeltjes. Elektronische apparaten zenden elektromagnetische straling uit, die door sommigen als schadelijk wordt beschouwd. Hoewel de langetermijneffecten van blootstelling aan straling nog steeds onderwerp van onderzoek zijn, zijn er zorgen over mogelijke schadelijke effecten, zoals vermoeidheid, slapeloosheid en hoofdpijn.

Hoe werken anti straling producten?

Anti straling producten, zoals onze anti straling schijven, elite shungite orgonite hangers en oplaadschalen, zijn ontworpen om de hoeveelheid straling die ons lichaam bereikt te verminderen. Deze orgonite producten bevatten materialen die straling absorberen of omleiden, zodat de blootstelling aan elektromagnetische straling wordt verminderd.

De meest beproefde anti-straling is nog altijd orgonite i.c.m. shungite. Shungite heeft van zichzelf al sterke straling werende eigenschappen. Artisan Gifts maakt die werking nog sterker door reguliere shungite en elite shungite gecombineerd te verwerken in de orgonite schijfjes. Daarnaast voegen wij nog een andere krachtige straling beschermer toe, toermalijn en onze eigen healing elixer.

Anti straling

Een belangrijk punt van aandacht: Anti straling producten worden momenteel veel aangeboden. Veelal zijn dit stickertjes met een symbool (vooral uit China) of kunststof plaatjes die via Multi Level Marketing worden aangeboden. Als ervaren orgonite makers maken wij ons zorgen daarover. De basis voor anti-straling (orgonite en shungite) ontbreekt daarin.

Er is dus geen bescherming!

Wat je nog meer kunt doen om het effect van straling te verminderen

Naast het gebruik van anti-stralingsproducten zijn er ook andere manieren om de blootstelling aan, en het effect van, straling te verminderen:

Als eerste, verwijder metalen uit je lichaam. Door bijvoorbeeld weinig tot geen kwikhoudende vis te eten. Door amalgaan vullingen te laten vervangen.

Door een detox te doen met bijvoorbeeld koriander. Hét kruid om metalen uit je lichaam te verwijderen. Metalen in ons lichaam zijn versterkers van de straling in je leefomgeving.

Als tweede, de natuur in en positief opladen. Of heerlijk met je blote voeten in het gras, aarden. Weg bij de negatieve stralingsbronnen. Opladen en aarden in de natuur geeft een boost aan je energieveld. Het maakt je krachtiger en weerbaarder. Je kunt ook de natuur in huis halen. Veel planten in je leefomgeving reduceren ook straling.

Als derde, beperk de blootstelling: Beperk uw gebruik van elektronische apparaten en vermijd het slapen met uw smartphone naast uw bed.

Gebruik handsfree: Gebruik een handsfree-apparaat of luidsprekerfunctie tijdens het bellen om de straling van uw telefoon van uw hoofd weg te houden.

Houd afstand: Houd uw apparaat op een afstand van uw lichaam, bijvoorbeeld door uw laptop op een bureau te plaatsen in plaats van op uw schoot.

Conclusie

Hoewel de langetermijneffecten van blootstelling aan straling nog steeds worden onderzocht, kan het gebruik van de juiste anti-stralingsproducten en het nemen van voorzorgsmaatregelen helpen om uw blootstelling aan elektromagnetische straling te verminderen. Een tip die wij graag meegeven: alle materialen die in de anti straling schijven van Artisan Gifts worden verwerkt, passen niet in een sticker 😉. Ga voor de betrouwbare en beproefde werking van orgonite en kies voor anti straling schijven met inhoud.

Raadpleeg indien nodig een medisch professional voor specifiek advies over uw situatie.

 

anti straling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 271 reviews.