Verzorging van je orgonite sieraden zorgt er voor dat je er heel lang plezier van kunt hebben 🙂

Het dragen van orgonite sieraden is een heerlijke manier om constant de positieve effecten van orgonite te voelen. Omdat het constant in contact is met je lichaam, wordt je energie voortdurend gereinigd en teruggebracht naar zijn oorspronkelijke, evenwichtige staat. Onze orgonite sieraden kunnen een geweldig hulpmiddel zijn voor meditatie en je spirituele groei verbeteren. Orgonite sieraden kunnen ook veel verlichting bieden als je last hebt van de effecten van EMF en andere vormen van straling

De verschillenden edelstenen in de orgonite sieraden hebben, naast de orgonite werking, elk een eigen helend effect. Bij de beschrijving van de orgonite sieraden lees je daar meer over.

De orgonite sieraden van Artisan Gifts zijn eigentijdse ontwerpen en geven je een bijzondere uitstraling. Uiteraard willen wij graag dat je lang kunt genieten van deze prachtige orgonite sieraden. Daarom vind je hier uitleg hoe je je orgonite sieraden kunt verzorgen en dragen. Zodat jij die bijzondere werking en uitstraling lang kunt ervaren.

De orgonite sieraden van Artisan Gifts worden gemaakt met ecologisch hars. Dit is een bewuste keuze omdat niet alleen onze energievelden geraakt worden, maar ook die van Moeder Aarde, Gaia. De energie die wij onze orgonite producten willen laten afgeven, moet puur zijn. Het gebruikelijke polyester hars gebruiken wij daarom niet. Onze maakwijze, met ecologisch hars, is persoonlijk goedgekeurd door Carol Croft. Carol en wijlen haar man Don, zijn de grondleggers van de orgonite wetenschap zoals wij die nu kennen. Zij hebben de orgonite wetenschap van Dr Wilhelm Reich verder uitgewerkt.

Het onderhoud van je orgonite sieraden

De orgonite sieraden kun je onderhouden d.m.v. zachtjes poetsen met een katoenen doekje. Kleine vlekjes eventueel verwijderen met een beetje water en zeep. Orgonite energie is een continue proces van negatieve energie opnemen en positieve energie afgeven. Eigenlijk hoef je daar niets speciaals voor te doen. Maar soms kan een omgeving zo negatief geladen zijn, dan is een extra ontlading en oplading gewenst. Energetisch ontladen doe je door de opgenomen energie af te laten vloeien in bijvoorbeeld aarde (in je tuin). Energetisch opladen doe je door je edelsteen sieraad bijvoorbeeld in maanlicht te plaatsen.

Aandachtspunten verzorging van je orgonite sieraden

Het gebruikte ecologische hars is bijna net zo hard als glas. Voorkom daarom bij het omdoen van je orgonite sieraad dat het op een harde (onder)grond kan vallen.

Controleer regelmatig of het hangeroogje nog goed aan de hanger is bevestigd. Soms kan het ergens achter blijven haken (bijvoorbeeld aan kleding, jassen).

Orgonite sieraden zijn gevoelig voor chemische stoffen. Draag je sieraad ruim een half uur nadat je hebt gedoucht, ingesmeerd en/of parfum hebt opgespoten. Zo vermijd je dat deze stoffen je sieraad aantasten.

Dit geldt ook voor haarsprays en schoonmaakmiddelen. Het advies is bij schoonmaken sowieso geen sieraden te dragen die mogelijk in contact kunnen komen met het schoonmaakmiddel.

Draag je sieraden niet bij intensieve bewegingen zoals sporten. Ook niet bij douchen, slapen, tuinieren, zwemmen in zwembad of natuurwater en zonnebaden.

Draag je sieraden niet tijdens een medische ingreep of intensieve kuren en/of bestraling. Laat je sieraden niet in aanraking komen met metalen verwerkt in en op je lichaam.

Hou de zuurgraad van je huid in de gaten. Vooral bij orgone sieraden waar een tensor ring in zit (koper) kan het metaal, en je huid, groen uitslaan als de zuurgraad te hoog is. Is de zuurgraad van je huid te hoog dan kun je het sieraad het beste op kleding dragen en niet op je huid. Artisan Gifts is niet verantwoordelijk voor herstel van deze sieraden, aangezien wij geen invloed hebben op de zuurgraad van iemands huid.

En uiteraard het allerbelangrijkste, geniet van je orgonite sieraden van Artisan Gifts. Een uniek orgonite sieraad om jou er mooi uit te laten zien en de heerlijke energie te laten ervaren.

Bekijk hier alle orgonite sieraden