De Plasmatechnologie van Mehran Keshe

UPDATE:

Plasma wordt veelal vervaardigd met metalen. Artisan Gifts werkt voornamelijk met edelmetalen in de orgonite producten. Aangezien uit diverse onderzoeken is gebleken dat Plasma energie de orgonite wetenschap niet overtreft, hebben wij ervoor gekozen geen plasma meer toe te voegen aan onze producten. De pure orgonite energie die onze producten produceren, is te danken aan het gebruik van de edelmetalen. Plasma toevoegen kan zelfs de orgonite energie tegen werken omdat de energievelden te veel signalen krijgen.

De opkomende plasmatechnologie is ontwikkeld door kernfysicus en visionair Mehran Keshe en zijn team. Zij hebben er tientallen jaren aan gewerkt. Dit plasma is niet de plasma van je televisietoestel, maar de plasma die ten grondslag ligt aan alle dingen. Plasma is bronenergie, achtergrondenergie, de energie waaruit alles is ontstaan en ontstaat.

Energie en materie zijn hetzelfde
In de wetenschap is al langer bekend dat energie en materie eigenlijk hetzelfde zijn en alleen verschillend zijn in verschijningsvorm en daardoor in eigenschappen. Wetenschappers deden een cruciale ontdekking toen er steeds krachtiger microscopen kwamen, waardoor steeds dieper, kleiner, in de materie kon worden gekeken. Op een gegeven moment, bij nog een stapje kleiner kijken, verdween de materie en was er alleen nog energie. Bij weer een stapje groter kijken was er dan weer materie. Deze tak, plasmatechnologie, van wetenschap wordt kwantumfysica of deeltjesfysica genoemd.

Plasma, magnetisme en energiestromen
Alles wat bestaat is gemaakt uit een achtergrondenergieveld dat plasma wordt genoemd en deze plasma is de ruggengraat van de schepping. Dit plasmaveld komt tot uitdrukking doordat het magnetische velden en velden van zwaartekracht creëert. Je kunt je de plasma voorstellen als heel kleine bolvormen, die heel snel ronddraaien. De bolvorm heeft een kern zoals een dooier in een ei. Die kern stuurt de magnetische velden (energie) via de bovenkant naar buiten en ontvangt aan de onderkant zijn eigen energie terug en ook energie van andere plasma’s. Elk energieveld en dus elk systeem heeft een uitwaaierende kant en een samentrekkende kant. (Dit doet mij denken aan inademen en uitademen).

Omdat alles uit magnetische velden, plasma, bestaat straalt alles magnetisme uit en neemt het ook in zich op. De zogenaamd lege lucht om ons heen is dus vol van magnetische velden. En op deze manier is alles wat er bestaat met elkaar verbonden, magnetisch.

Plasma Energy 2

Plasma is de bronenergie van waaruit alles ontstaat. Alles is plasma, ook wat wij materie noemen. In de natuur is plasma rond en bestaat uit bolletjes, groter of kleiner. De plasmabolletjes zijn magnetische velden.

Conclusie plasmatechnologie

Er zijn twee soorten velden… 1. met aantrekkingskracht, ofwel zwaartekracht. 2. velden die afstoten, ofwel magnetisme. De bolletjes hebben een kern waar die magnetische velden uitkomen en ook weer deels in terugkeren.

• Uitgaande magnetische velden zoeken contact met andere magnetische velden.

• Als magnetische velden elkaar vinden, bepaalt de manier van hun uitwisseling wat de eigenschappen worden van het nieuwe magnetische veld.

• Wat wij materie noemen, ontstaat als de velden een bepaalde kracht hebben.

ALLES is PLASMA en plasma is een mix van zwaartekracht en magnetisme. ALLE Plasma in het universum is met elkaar verbonden, want we komen allemaal uit dezelfde bron.

Bronnen plasmatechnologie :FollowtheHoney; Keshe Foundation