orgonite piramide

Wat is een Orgonite piramide?

Orgonite piramides zijn bijzondere energetische hulpmiddelen die steeds populairder worden onder mensen die geïnteresseerd zijn in spirituele groei, energieheling en het harmoniseren van hun omgeving. Deze piramides zijn gemaakt van een combinatie van organische en anorganische materialen, meestal hars, metalen en kristallen. Ze zijn ontworpen om negatieve energieën om te zetten in positieve energie en zo een gezonde en evenwichtige omgeving te bevorderen.

Betekenis en werking van Orgonite piramides

Orgonite piramides transformeren en balanceren levensenergie, ook wel bekend als orgone-energie, Prana of Chi. Deze energie werd voor het eerst beschreven door de Oostenrijkse psychoanalyticus Wilhelm Reich in de jaren 1930. Volgens Reich is orgone-energie een universele levensenergie dat in alles om ons heen aanwezig is. Orgonite werkt door deze energie aan te trekken, te transformeren en terug te geven als positieve, harmonieuze energie.

De werking van een orgonite piramide berust op de specifieke combinatie van materialen. De organische component, meestal hars, trekt energie aan, terwijl de anorganische component, metalen zoals koper of aluminium, de energie weerkaatsen. Kristallen, zoals kwarts, versterken deze processen door hun eigen helende en energetische eigenschappen toe te voegen.

Een piramide heeft ook het vermogen de werking van de verwerkte edelstenen te versterken. Door de energetische werking is de kracht van de edelstenen minimaal 50x sterker.

Unalome orgonite piramide Rozenkwarts Aura tensor ring sbb koper spiraal
bekijk het huidige aanbod van orgonite piramides

De werking van de rechte lijnen van een Orgonite piramide

De vorm van een orgonite piramide speelt een cruciale rol in zijn werking. De rechte lijnen en de piramidevorm zorgen ervoor dat energie naar de top wordt geleid, waar het wordt geconcentreerd en versterkt. Dit zorgt ervoor dat de piramide een krachtig hulpmiddel is voor het verzamelen, transformeren en uitstralen van energie. De piramidevorm wordt al eeuwenlang erkend vanwege zijn energetische eigenschappen, en het gebruik ervan in orgonite versterkt deze kwaliteiten.

Het belang van handgemaakte Orgonite piramides

Handgemaakte orgonite piramides hebben een unieke energie en kracht die je vaak niet vindt in machinaal geproduceerde versies. Elke handgemaakte piramide is met zorg en intentie gemaakt, wat de energetische kwaliteit en effectiviteit kan verhogen. Ambachtslieden, zoals Artisan Gifts, die deze piramides maken, besteden aandacht aan de balans en combinatie van materialen, wat resulteert in een product dat specifiek is afgestemd op energetische harmonie en heling.

Het belang van metalen in Orgonite piramides

Metalen zijn essentieel voor de werking van orgonite piramides omdat ze fungeren als geleiders van energie. Daarom benadrukken wij dit nog eens in een aparte alinea. Metalen trekken orgone-energie aan en weerkaatsen deze, waardoor een continue stroom van energie wordt gecreëerd. Dit proces helpt negatieve energie te neutraliseren en positieve energie te verspreiden. Een piramide zonder lagen met metaal genereert geen orgonite werking, Een enkele koperspiraal of ring is niet voldoende.

Wij realiseren ons ook dat niet iedereen het mooi vind dat er metalen zichtbaar zijn. Daarom werken wij afwisselend met zichtbare metaallagen en gekleurde lagen waarin metalen zijn verwerkt. In de gekleurde lagen begint een metaal laag op ca 5 tot 10 mm van de rand.

De specifieke voordelen van de verschillende metalen die wij verwerken:

 • Goud: Goud staat bekend om zijn zuiverende en versterkende eigenschappen. Het wordt geassocieerd met spirituele groei, verlichting en het versterken van de levenskracht. Goud helpt bij het verhogen van de vibratie van de piramide en bevordert een diepe staat van rust en meditatie.
 • Zilver: Zilver heeft krachtige helende en zuiverende eigenschappen. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energie te reflecteren en beschermende energie te bieden. Zilver helpt ook bij het versterken van intuïtie en emotionele balans.
 • Koper: Koper is een uitstekende geleider van energie en wordt vaak gebruikt in orgonite vanwege zijn vermogen om de energiecirculatie te verbeteren. Koper wordt geassocieerd met liefde, harmonie en het bevorderen van emotionele genezing.
 • Messing: Messing, een legering van koper en zink, combineert de voordelen van beide metalen. Het staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en helpt bij het aantrekken van positieve energie en het verdrijven van negatieve energie.
 • Aluminium: Aluminium is licht en heeft een sterke energetische geleiding. Het helpt bij het versterken van de energie van de piramide en wordt vaak gebruikt om de effectiviteit van orgonite te vergroten. Aluminium helpt ook bij het beschermen tegen elektromagnetische straling.
 • Magnesium: Magnesium staat bekend om zijn kalmerende en stressverlagende eigenschappen. Het helpt bij het bevorderen van ontspanning en het verminderen van angst. In een orgonite piramide kan magnesium bijdragen aan een rustgevende en harmonieuze energie.
 • IJzer: IJzer is een krachtig metaal dat helpt bij het aarden en beschermen van energie. Het bevordert fysieke kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit. IJzer helpt ook bij het versterken van de energetische basis van de piramide, waardoor de algehele effectiviteit wordt verhoogd.
orgonite piramide goud
Orgonite piramide rozenkwarts
orgonite piramide groot Lotus MWO tensor
bekijk het huidige aanbod van orgonite piramides

Het kopen van een Orgonite piramide

Bij het kopen van een orgonite piramide is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en de samenstelling van de gebruikte materialen. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij je aankoop:

 1. Kwaliteit van Materialen: Zorg ervoor dat de piramide is gemaakt van hoogwaardige hars, metalen en kristallen. Goedkopere materialen kunnen de effectiviteit van de piramide verminderen.
 2. Aanwezigheid van metalen: Een orgonite piramide kan alleen goed zijn werk doen als er voldoende (meerdere lagen) metalen aanwezig zijn. Een enkele koper spiraal of tensor ring is niet voldoende om een orgonite werking op gang te brengen.
 3. Handgemaakt: Zoals eerder besproken, hebben handgemaakte piramides een hogere energetische waarde. Zoek naar ambachtslieden of winkels die handgemaakte stukken aanbieden.
 4. Beoordelingen en Aanbevelingen: Lees recensies en vraag om aanbevelingen. Onze reviews geven je een goed inzicht in de effectiviteit en kwaliteit van onze piramides en andere creaties.
 5. Prijs: Goede kwaliteit komt vaak met een hogere prijs, maar zie dit als een investering in je welzijn en energetische gezondheid. Alle producten maken wij ambachtelijk en laag voor laag. Hier gaat veel tijd mee gemoeid.

Conclusie

Orgonite piramides zijn krachtige hulpmiddelen voor het balanceren en harmoniseren van energieën. Handgemaakte piramides hebben vaak een hogere energetische waarde en kunnen specifiek worden afgestemd op jouw behoeften.

Het verwerken van metalen zoals koper en het gebruik van specifieke kristallen kunnen de werking van de piramide versterken. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je optimaal profiteren van de helende en harmoniserende eigenschappen van onze orgonite piramides.