Orgonite energie en oplaadschaal

Orgonite energie- en oplaadschijf

De orgonite energieschijf is een krachtig en veelzijdig instrument dat op meerdere manieren in te zetten is.
Vanuit de omgeving van de orgonite energieschijf wordt negatieve energie aangetrokken.
Door de werking van de organische (hars), anorganische (metalen) lagen en een kristal wordt deze negatieve energie omgezet in positieve energie. Negatieve trilling/frequentie naar positieve trilling/frequentie. De werking bestaat uit de druk die de hars uitoefent op de metalen en het kristal. Dit zorgt voor een constante energieflow.

De verwerkt edelstenen en symbolen hebben weer een eigen specifieke trilling en verhogen daarmee nog meer de levensenergie.
De orgonite energieschijf van Orgonite Artisan produceert een hoge frequentie van orgonite energie door de toepassing van onder meer Herkimer diamant en Elite Shungite.
Het is met recht daarom een oplader naar een hogere positievere energie.

De energieschijven zijn in te zetten als oplaadschijven voor eten, drinken, kruiden, supplementen, etherische oliën, Bach bloesem enz.
Simpelweg door het op de schijf te plaatsen. Hoe groter de schijf hoe meer ruimte, of gebruik een paar schijven bij elkaar.

Wat echter de orgonite energieschijf nog meer bijzonder maakt is het vermogen je handchakra’s te activeren. Werk je als therapeut (Reiki, Masseur, Healer enz) veel met je handen dan is het aan te raden voor de behandeling je handen op te laden. Plaats ze ca 10 tot 15 minuten op de schijf. Ga daarvoor rustig zitten met de schijf voor je, bijvoorbeeld op je schoot. Ontspan je en laat het maar gebeuren.
.

orgonite-toermalijn-sparkle-schijf11-scaled
orgonite-toermalijn-sparkle-schijf9-scaled

Voor de therapeuten die zelf heel gevoelig zijn voor trilling, kan 10 tot 15 minuten te lang zijn. Stop wanneer je denkt dat het al voldoende voor je is.
Tijdens de behandeling helpt de extra energie je je helende vermogens in te zetten.

Na de behandeling van je cliënt kun je hetzelfde weer doen om eventuele (onbedoelde) negatieve energieën van je cliënt los te laten.
Ben je een masseur en werk je met etherische oliën? Plaats dan het flesje olie ongeveer vijf minuten op de schijf. De olie wordt dan opgeladen met een hoge trillingsfrequentie waarbij zowel jij, als masseur, alsook je cliënt baat heeft.

Daarnaast is de orgonite energieschijf uiteraard ook goed inzetbaar bij EMF straling, WIFI enz. Het werkt zuiverend en bevordert positieve levensenergie.